Footsteps levert succesvolle maatwerkoplossingen

Geplaatst door Footsteps CMS op 23-08-2011

Naast de vele standaard websites, levert webdesignbureau en CMS-leverancier Footsteps steeds vaker grote projecten op. Webshops, portals en uitgebreide maatwerkoplossingen zijn allang geen uitzondering meer.

Naast de vele standaard websites, levert webdesignbureau en CMS-leverancier Footsteps steeds vaker grote projecten op. Webshops, portals en uitgebreide maatwerkoplossingen zijn allang geen uitzondering meer.

Een aantal voorbeelden van deze succesvolle projecten worden hieronder kort beschreven.

Skinnovators: 'Bezoek meer dan verviervoudigd'


Footsteps biedt functionaliteit en flexibiliteit

Skinnovators importeert exclusieve high end huidverzorgingsproducten. Hun website biedt naast een gebruiksvriendelijke webshop veel informatie over huidverzoring, huidtypes en speciale toepassingen. De mede-eigenaar van Skinnovators meldt: "Footsteps biedt functionaliteit, flexibiliteit, en betere ondersteuning en daarom kozen we voor hen. Vier weken na de lancering van we website is het bezoek meer dan verviervoudigd en de stijgende lijn blijft er in zitten." Lees meer over deze website »

Bedu Pompen: 'Positief verrast door Footsteps'


Positef verrast door Footsteps - Scherpe prijs en goede referentie

Bedu Pompen heeft zich ontwikkeld tot een sterke partner op het gebied van verkoop, onderhoud, revisie en reparatie van vloeistofpompen en pompinstallaties. Na interviews met meerdere webdesigners is hun keuze gevallen op Footsteps. Redenen hiervoor waren goede referentiewebsites, lokale bereikbaarheid en een scherpe prijs.

"Nu een paar maanden na oplevering zijn we nog steeds positief verrast door Footsteps. Ze stellen zich flexibel op, denken mee, doen meer dan je verwacht en hebben ook voldoende eigenzinnigheid om hun kennis en ervaring positief te laten werken. Na oplevering houdt hun service ook niet op, ze zorgen ervoor dat de vindbaarheid in Google gerealiseerd wordt."  Lees meer over deze website »

SDU Uitgevers: complete catalogus voor Recht in Fiscaal


SDU: complete en overzichtelijke catalogus met het Footsteps CMS

Voor een business unit van Sdu Uitgevers heeft Footsteps een maatwerkoplossing ontwikkeld waardoor bezoekers nu gemakkelijk de complete catalogus van Recht in Fiscaal kunnen raadplegen. Zoeken op auteur, ISBN-nummer, reeks of vakgebied zijn slechts enkele van de mogelijkheden op het nieuwe catalogusgedeelte. De verschillende afdelingen van de business units hebben ieder ook een eigen overzichtelijk subgedeelte gekregen binnen de website. Lees meer over deze website »

MODELEC: uitgebreide productassortiment-oplossing


Uitgebreide oplossing voor de weergave van het productassortiment van MODELEC.

MODELEC Data-Industrie is een marketinggerichte verkooporganisatie op het gebied van industriële datacommunicatie. Footsteps realiseerde voor hen een uitgebreide oplossing voor het productassortiment. Het totale aanbod wordt hierdoor op een overzichtelijke wijze gepresenteerd en is makkelijk navigeerbaar. De totale ervaring van de site is rustig, vernieuwend en doelgericht.  Lees meer over deze website »

Handige platformen en portalsites

Naast projecten voor klanten zijn er ook een aantal handige portalsites en platformen opgeleverd met het Footsteps CMS. Voorbeelden hiervan zijn Damesschoenen.nl, Webdesignbureaus.nl en Saunasvergelijken.nl.

Bron: Footsteps.nl

Terug naar de vorige pagina

CMS-systemen op een rijtje

Een overzicht van Content Management Systemen Lees het volledige bericht

Online vergelijking van content management systemen

CMS vergelijking

Online vergelijking van content management systemen Lees het volledige bericht