Sitecore

Het Sitecore CMS stelt u in staat om nog succesvoller te zijn op internet. U krijgt inzicht in het individuele bezoekgedrag van uw websiteklant. U toont daardoor direct die informatie waarvoor uw klant komt.  U vergroot hiermee de klantenbinding en verhoogt dus direct uw verkopen via uw website.

Het Sitecore CMS stelt u in staat om nog succesvoller te zijn op internet. U krijgt inzicht in het individuele bezoekgedrag van uw websiteklant. U toont daardoor direct die informatie waarvoor uw klant komt. U vergroot hiermee de klantenbinding en verhoogt dus direct uw verkopen via uw website.

Ontworpen om u, als niet-technisch specialist, in staat te stellen uw volgende aansprekende website te realiseren. Sitecore geeft u de mogelijkheid om zeer interactieve websites te creëren met een gebruikers vriendelijke interface. Sitecore heeft een licentiemodel waarbij er geen beperking is aan het aantal websites dat u wilt publiceren.

Sitecore CMS geeft u totale controle over uw website, de content, de layout en het ontwerp; in kort u bent eigenaar van en heeft de regie over uw website. Met aspecten als in-line editing en pagina ontwerper, heeft u de tools die u niet eerder had.

Meer informatie over Sitecore

http://www.sitecore.net

Terug naar de vorige pagina

Online vergelijking van content management systemen

CMS vergelijking

Online vergelijking van content management systemen Lees het volledige bericht

CMS-systemen op een rijtje

Een overzicht van Content Management Systemen Lees het volledige bericht