Sitecore

Het Sitecore CMS stelt u in staat om nog succesvoller te zijn op internet. U krijgt inzicht in het individuele bezoekgedrag van uw websiteklant. U toont daardoor direct die informatie waarvoor uw klant komt.  U vergroot hiermee de klantenbinding en verhoogt dus direct uw verkopen via uw website.

Het Sitecore CMS stelt u in staat om nog succesvoller te zijn op internet. U krijgt inzicht in het individuele bezoekgedrag van uw websiteklant. U toont daardoor direct die informatie waarvoor uw klant komt. U vergroot hiermee de klantenbinding en verhoogt dus direct uw verkopen via uw website.

Ontworpen om u, als niet-technisch specialist, in staat te stellen uw volgende aansprekende website te realiseren. Sitecore geeft u de mogelijkheid om zeer interactieve websites te creëren met een gebruikers vriendelijke interface. Sitecore heeft een licentiemodel waarbij er geen beperking is aan het aantal websites dat u wilt publiceren.

Sitecore CMS geeft u totale controle over uw website, de content, de layout en het ontwerp; in kort u bent eigenaar van en heeft de regie over uw website. Met aspecten als in-line editing en pagina ontwerper, heeft u de tools die u niet eerder had.

Meer informatie over Sitecore

http://www.sitecore.net

Terug naar de vorige pagina

CMS-systemen op een rijtje

Een overzicht van Content Management Systemen Lees het volledige bericht

Online vergelijking van content management systemen

CMS vergelijking

Online vergelijking van content management systemen Lees het volledige bericht